A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добротівська гімназія
Кролевецької міської ради

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

До Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя для учнів 6-9 класів Добротівької гімназії було проведено виховні заходи: перегляд документальних хронік "Крим...Як це було"; виховні години: "Крим -Україна", "Крим - 10 років спротиву", з метою вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території, та висвітлення подій, що стали визначними для нашої історії сьогодення.

12:13 23.02.2024

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

В Добротівській гімназії до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні пройшли виховні заходи під гаслом "Залишаємося гідними своїх героїв". Учні долучилися до тихої акції "Ангели пам'яті" .

10:46 20.02.2024

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

В Добротівській гімназії для учнів старших класів  була проведена виховна година  на тему "Одвічний біль... інтернаціональний обов'язок", приурочена до  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану. Мета  заходу: нагадати учням про історичні події афганської та інших локальних воєн, в яких брали участь воїни-інтернаціоналісти; -  виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії; через поезію і пісню донести до учнівських сердець основну думку: війна – це безумство, це невиправдана жорстокість проти людства.

11:10 16.02.2024

День Єднання

16 лютого Україна відзначає День єднання. Його президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу війну. Цей день у Добротівській гімназії пройшов під гаслом "Україна! Країна любові та єднання".

10:10 16.02.2024

Міжнародний день дитини, хворої на рак

День суспільної підтримки та солідарності небайдужих до чужого горя,а не день відчаю. Саме таким вважають 15 лютого - Міжнародний день дитини, хворої на рак. Бажаємо усім дітям планети бути здоровими.

10:26 15.02.2024

Інформаційний дайджест «Готівкові та безготівкові гроші»

Інформаційний дайджест «Готівкові та безготівкові гроші» У рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству для 4 класу було проведено заняття з платіжної безпеки на тему: “Готівкові та безготівкові гроші”.

20:08 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора